Ecofair 2017.

/ 11 октобар 2017
/ 0 Comment

ПОСЕТА 14. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ И ПРИРОДНИХ РЕСУРСА – ECOFAIR, 6.10.2017.

           

Ученици, чланови еколошке секције (укупно 68 ученика из одељења 2/2, 2/3, 3/1 и 3/2) и професори Богдановић Снежана, Којић Бранка, Лекић Мирјана и Павловић Љубица посетили су 6.10.2017.године Међународни сајам заштите животне средине и природних ресурса - ECOFAIR.

Аутобус је постављен у 8.30 часова испред зграде осигуравајуће куће „Дунав“. Тачно у 8.30 часова дошла је саобраћајна полиција и извршила преглед аутобуса и минибуса и потребне документације. Пошто је констатовано да је све у реду, кренуло се у Београд око 9.00 часова, аутопутем.

На сајам смо стигли око 10.30 часова. Ученици су у пратњи професора обишли све штандове са занимљивим и богатим садржајем везаним за заштиту животне средине и рециклажу материјала.

Ученици су били заинтересовани за понуђене садржаје, узели су рекламне материјале и фотографисали су интересантне детаље сајма. Заједнички закључак је да је сајам са мање штандова у односу на претходну годину и да је слабије посећен.

У Шабац смо се вратили око 18 часова. Ученици су задовољни посетом сајму и изразили жељу да посете сајмове сличних садржаја. Професори су изузетно задовољни понашањем ученика, и њиховом заинтересованошћу за најновија достигнућа у области заштите животне средине, тако да је дан протекао у позитивној атмосфери и поред кише која нас је пратила.